’t Schaep met de 5 Pooten - Met Remko Vrijdag, Paul Groot, Eva van der Gucht e.a.

Heerlen Bezoek website

’t Schaep met de 5 Pooten - Met Remko Vrijdag, Paul Groot, Eva van der Gucht e.a.

’t Schaep met de 5 Pooten - Met Remko Vrijdag, Paul Groot, Eva van der Gucht e.a. Parkstad Limburg Theaters - RABOzaalHeerlen 045-5716607 Naar de website
Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser, blijft ’t Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien en fascineren. De klassiekers 'We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar', 'Het zal je kind maar wezen en Vissen', spelen een belangrijke rol in de musical. 

In het gloednieuwe verhaal van Raoul Heertje gaan bezoekers opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Kootje, Lukas, Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen weer tot leven in deze bijzonder grappige, herkenbare en ontroerende musical vol live muziek en fraaie choreografieën. Uiteraard wordt er weer teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar. Want: 'We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar'.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 49,50, Rang 1: € 45,-, Rang 2: € 39,50, Rang 3: € 35,-, Rang 4: € 22,50.

Data 22-11-2019 t/m 24-11-2019
Contact
Parkstad Limburg Theaters - RABOzaal, Heerlen
045-5716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website