Swettride

Sippenaeken (België) Bezoek website

Swettride

Swettride Bistro Le Soigneur Sippenaeken (België) 045-8518514 Naar de website
Iedereen rijdt op zijn eigen tempo 105 kilometer met 1650 hoogtemeters via een gepeilde route. De start zal vanuit Bistro Le Soigneur in het pittoreske Sippenaeken (B) plaats vinden, op steenworp afstand van het Nederlands-Limburgse Heuvelland. In deze 3 landen regio liggen de favoriete routes. Deze verrassend mooie en rustige omgeving zonder stoplichten en fietspaden herbergt fantastische vergezichten, venijnige klimmetjes en heerlijke afdalingen. Na een goede bak koffie wordt er gezamenlijk om 10:00 uur gestart. 

Via smockelaer grens routes en een stukje Zuid Limburgs Heuvelland fietsen de deelnemers richting België. Alle Swett modelnaam dorpjes zoals De Planck, Clermont, Val-Dieu in het Waalse Land van Herve en de Vlaamse Voerstreek worden gepasseerd. De tocht wordt bij Le Soigneur afgesloten in een gezellig ingerichte Swett weide met muziek en uitzicht over de Camerig en het Limburgs Heuvelland. Gezelligheid staat voorop.

Overzicht

Prijs

Deelname aan de Swettride bedraagt: € 35,-. Inbegrepen zijn lekkere koffie vooraf, appeltaart, drank, service en humor.

Data
2019
september 15
Contact
Bistro Le Soigneur , Sippenaeken (België)
045-8518514

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website