Summer Nights Sprookjesbos

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Summer Nights Sprookjesbos

Summer Nights Sprookjesbos SprookjesbosValkenburg Naar de website
Extra lange Midzomeravonden in Sprookjesbos Valkenburg tot 22.00 uur!
Sprookjesbos Valkenburg stelt deze zomer het park op speciale avonden extra lang open met leuke acts en feeërieke aankleding. Zo kan het themapark beleefd worden tot 22.00 uur ’s avonds tijdens de Summer Nights tussen 27 juli en 16 augustus op vrijdagen en zaterdagen.

Piraten en dj’s
De Summer Nights in Sprookjesbos Valkenburg beginnen om 16:30 uur met speciale optredens van onder andere Snotje en Wratje en de Sprookjesbeer voor de kleinsten. Daarna komt de avond steeds meer op gang met bijvoorbeeld een tafel goochelaar, Samba Saltando, een ludieke waarzegster, Arcus Acts, een piratenshow, Variété Desalles en lekkere gerechten van de speciale buiten grill. DJ-School uit Ransdaal verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek om extra van de avond te genieten. Uiteraard blijft het volume op een bescheiden niveau en zijn er speciale dj workshops voor kids.

Lekker loungen, van de sprookjes genieten of toch nog even in het Schommelschip: het kan allemaal tijdens deze bijzondere avonden. Vanaf zaterdag 27 juli tot en met vrijdag 16 augustus is Sprookjesbos Valkenburg op iedere vrijdag en zaterdag tot 22:00 uur ’s avonds geopend en iedere dag vanaf 10:00 uur in de ochtend. Op de website wordt de exacte programmering van iedere ‘Summer Night’ bekend gemaakt.

Bumba
De zomer in het Sprookjesbos wordt op 24 juli ingeluid door niemand minder dan: Bumba! Vanaf 15:00 uur zal de officiële Bumba het Sprookjesbos bezoeken en met kinderen op de foto gaan. Geadviseerd wordt de entree aan de Heunsbergerweg 11 te nemen, zodat bezoekers hun auto in het park kunnen parkeren.

Overzicht

Prijs

Kassa: € 9,50 per persoon, vanaf 2 jaar online: € 9,- per persoon vanaf 2 jaar.

Data
Contact
Sprookjesbos, Valkenburg

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website