Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Stilte Safari

Simpelveld Bezoek website Bestel tickets

Stilte Safari

Stilte Safari Diverse locatiesSimpelveld 06-52611471 Naar de website
Het Land van Kalk is de ultieme natuurlijke omgeving om het denken tot rust te brengen. Je zintuigen - horen, zien, voelen, proeven en ruiken - helpen je om in het nu te blijven. Door bewust adem te halen krijg je nieuwe energie. En gek genoeg leidt een lege geest vaak tot nieuwe inspiratie en talloze creatieve ideeën! 

In stilte gaan de deelnemers samen op pad langs een prachtige verstillende route door het heuvellandschap van Simpelveld. De kalme en groene omgeving is de inspiratiebron. Onderweg doen de deelnemers verschillende yoga-, meditatie- of mindfulness oefeningen. 

Tijdens een van de stops wordt er voor een kopje thee en een lokaal stuk fruit, vers van het land gezorgd. Na afloop staat er een sapje en een vers, gezond broodje voor je klaar bij brasserie Het Biechthuis.

Overzicht

Prijs

€ 29,- per persoon inclusief sapje en broodje.

Data 7-6-2020 t/m 25-10-2020
Contact
Diverse locaties, Simpelveld
06-52611471

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website