Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Sportieve E-MTB Safari

Voerendaal Bezoek website Bestel tickets

Sportieve E-MTB Safari

Sportieve E-MTB Safari StartlocatieVoerendaal 06-52611471 Naar de website
Ben je wel sportief aangelegd maar niet gewend om veel te klimmen? Of lijkt het je gewoon leuk om eens kennis te maken met mountainbiken? Dan is deze e-MTB tocht perfect. Je gaat met een local zo’n 40 kilometre met een e-mountainbike op pad langs mooie plekken in het Land van Kalk. 

Daar zitten ook wat pittige klimmetjes bij, en jij bepaalt zelf hoeveel steun je krijgt van de e-MTB. Natuurlijk vertelt de ranger onderweg van alles over de streek en de zo kenmerkende Kunradersteen die je hier overal in kerken, boerderijen én in de bodem tegenkomt.

Overzicht

Prijs

€ 29,50 inclusief picknick, € 69,50 met daghuur e-mtb erbij.

Data 4-7-2020 t/m 18-10-2020
Contact
Startlocatie, Voerendaal
06-52611471

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website