Spektakelmusical Dagboek van een Herdershond

Spektakelmusical Dagboek van een Herdershond

MECC Maastricht, Forum 100
Maastricht
De spektakelmusical Dagboek van een Herdershond in regie van Servé Hermans, is in mei, juni en juli 2022 exclusief te zien in het MECC Maastricht.

Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht presenteren in mei 2022 de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond in het MECC Maastricht. De legendarische televisieserie komt dit voorjaar tot leven in een speciaal gebouwd pop-up theater. 

Een grootschalige musical waarin de ziel van de Zuiderling tot leven komt! In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een gelovige gemeenschap in Geleen. 

Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Door de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. 

De onhandige, naïeve Erik probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Maar ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas.

Meer nostalgie van Dagboek van een Herdershond beleven? Kijk hier voor de wandelroute 'Door het decor van Dagboek van een Herdershond' en een kijkje achter de schermen van de televisieserie. 

Foto Angela Schijf copyright: Maarten Kools.
Spektakelmusical Dagboek van een Herdershond - Foto 0
Spektakelmusical Dagboek van een Herdershond - Foto 1
Spektakelmusical Dagboek van een Herdershond - Foto 2

Prijs


Meer informatie op de website.

Data


  • 29-4-2022 t/m 17-7-2022

Sub evenementen