Speciaal bier proeverij 'Op hop van Zegen'

Roermond Bezoek website

Speciaal bier proeverij 'Op hop van Zegen'

Speciaal bier proeverij 'Op hop van Zegen' ECI pleinRoermond Naar de website
Het plein voor de ECI zal die dag als een markt worden ingericht met deelname van twaalf ambachtelijke brouwerijen, voor een groot deel uit de regio. De brouwers staan garant voor een breed assortiment aan ambachtelijk gebrouwen en smaakvol speciaal bier. De Gulpener brouwerij zal als hoofdsponsor acte de présence geven. Tijdens het evenement zal de brouwmeester een aantal workshops verzorgen. 

In een gezellige ambiance zal de liefhebber aan zijn trekken komen. Na het tweede succesvolle festival van vorig jaar smaakt het naar meer! HUZO Roermond Weerter Stadsbrouwerij Rakker Bierbrouwerij – Haelen Iron Door Brewing Co – Roermond Brouwerij In de Nacht – Venlo Gulpener Old Skool – Eindhoven Brouwerij De Feniks - Kortrijk (BE) Lux Brewery – Eindhoven Hooglander - Aarle-Rixtel Brouwerij de Natte Gijt – Weert Stadsbroewerie Remunj.

Overzicht

Prijs

Entree: € 7,50 inclusief proefglas (statiegeld € 3,-), flesje water en gebruik van het toilet. Tickets zijn via de website verkrijgbaar.

Data
Contact
ECI plein, Roermond

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Bier

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website