Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Slaves 'To Better Days European Tour'

Slaves 'To Better Days European Tour'

Poppodium Volt
Sittard
Wat kijkt de organisatie hier naar uit zeg, een avond vol internationale rock bands van hoog niveau! Daarom maakt de organisatie het nu alvast bekend zodat je kunt watertanden tot Slaves, Siamese en Acres het podium betreden in oktober. 

Slaves bracht eerder dit jaar de succesvolle opvolger 'To Better Days' uit van hun vorige plaat. Een nieuwe langspeler waarbij de band een volgende stap zet in productie en kwaliteit. 

Met de singles Bury a Lie en Wasting my Youth trapte de band vorig jaar hun album release af en zette meteen een stevige landmark voor de plaat die zou komen. 

Nu, maanden later kondigen ze hun Europese tour aan en ondanks dat je er nog even op moet wachten smaakt dit nu al meteen naar meer! 

De Britse act Acres en Deense act Siamese staan de band bij deze dag. Acres lanceerde hun plaat 'Lonely World' in 2019 wat meteen zorgde voor een lift-off voor de band. 

Met supporttours van Casey, Hellions en Silent Planet lanceerde ze zichzelf. Shows op Jera on Air en Wacken zouden volgen.

Prijs


€ 15,-.

Data


  • 24-10-2021