Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Shakra

Shakra

Poppodium Volt
Sittard
Je 25ste verjaardag vieren doe je natuurlijk met een geweldige tour, de release van een nieuw album en allemaal leuke dingen! Maar als doorgewinterde heavy metal act dacht je naar 25 jaar alles gezien te hebben totdat de wereld tot stilstand kwam. 

Het feest moest worden uitgesteld en alle prachtige dingen in het vooruitzicht werden opgeschoven of afgeblazen. Maar deze eindbazen bleven natuurlijk niet bij de pakken neerzitten en komen in 2022 kei hard terug! 

Hun album Mad World voelt nog altijd fris en pakken de oude rotten in het vak het werk 'gewoon' weer op en staan ze met vernieuwde energie klaar om de wereld over reizen. 

Mad World staat vol goede songs die gemaakt zijn voor het podium, wees er dus bij op zaterdag 22 januari om deze levende legendes aan het werk te zien gewoon lekker in Sittard-Geleen.

Prijs


€ 15,-.

Data


  • 22-1-2022