Informatie in verband met coronavirus

Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle evenementen tot 1 juni afgelast. Daarnaast zijn ook restaurants, cafés, musea, theaters en vele attracties en hotels tot en met 28 april gesloten. Contacteer de aanbieders voor de laatste updates. Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn tot en met 28 april gesloten. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons via social media voor de laatste updates en informatie over activiteiten in Zuid-Limburg.

R.V.U Jubileum Feestavond met de Janse Bagge Bend

Rothem Bestel tickets

R.V.U Jubileum Feestavond met de Janse Bagge Bend

R.V.U Jubileum Feestavond met de Janse Bagge Bend Feesttent, Molenweg 1Rothem
De Janse Bagge Bend, wereld beroemd in Limburg en omstreken. Samen met de 'mooder van de Limburgse dialect-pop' viert Voetbalvereniging R.V.U. haar 75 jarig  jubileum. Een feestavond waar iedereen bij moet zijn. 

Naast de Janse Bagge Bend zal dj Rooy de avond tot een onvergetelijke feestavond maken waarin terug gekeken wordt op de roemruchte historie van Voetbalvereniging R.V.U. uit Rothem, en waar de basis gelegd wordt voor de toekomst van de Club! Kom op 6 juni naar de feesttent aan de Molenweg 1 in Rothem. Entree vanaf 20.00 uur.

Overzicht

Data
2021
juni 12
Contact
Feesttent, Molenweg 1, Rothem

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website