Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Rondvaart op de Maas

Maastricht Bezoek website

Rondvaart op de Maas

Rondvaart op de Maas Rederij StiphoutMaastricht 043-3515300 Naar de website
Vanaf 1 juni vaart de rondvaartboot van Rederij Stiphout weer uit. Er worden de nodige maatregelen genomen in verband met het corona virus. Zo mogen er maar een beperkt aantal passagiers meevaren en wordt de 1,5 meter afstand toegepast bij de zitplaatsen en het serveren van drankjes. 

Daarnaast wordt de boot tussen de rondvaarten door grondig schoon gemaakt en gedesinfecteerd. De rondvaart op de Maas is een leuke boottocht van circa 50 minuten en brengt je langs de mooie plekjes in Maastricht. In de maand juni zal de boot niet afmeren bij de Sint Pietersberg. Het is dus niet mogelijk om de tocht te combineren met het grottenbezoek of een wandeling.

Overzicht

Prijs

Volwassenen: € 10,75. Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 6,-. Kinderen jonger dan 4 jaar varen gratis mee.

Data 1-6-2020 t/m 30-6-2020
Contact
Rederij Stiphout, Maastricht
043-3515300

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website