Rondleiding Sibbergroeve, dé Mergelgrot van Sibbe

Sibbe Bezoek website

Rondleiding Sibbergroeve, dé Mergelgrot van Sibbe

Rondleiding Sibbergroeve, dé Mergelgrot van Sibbe Camping De Linde, Kleine Linde 2Sibbe Naar de website
Ervaren gidsen zorgen voor de begeleiding en uitleg over de Sibbergroeve. Tevens zal er een video getoond worden over de Sibbergroeve, het 'blokbreken' en de mergel. De deelnemers zullen een helm voor de veiligheid ontvangen, waarna een korte wandeling door de Sibbergroeve (totaal gangenstelsel van 135 kilometer) zal starten. Uiteraard staat een bezoek aan het mergelatelier en blokbrekersplek en de ondergrondse schuilkerk uit de tijd van Napoleon op het programma.

Data
Op elke donderdagochtend van 4 juli t/m 29 augustus zal deze rondleiding plaats vinden. Vanaf 10.30 uur worden de deelnemers verwacht en zal de video in de kantine van de camping getoond worden. Start rondleiding: 11.00 uur. Einde rondleiding: rond 12.30 uur.

Overzicht

Prijs

Aanmelden in de kantine en kan tot en met de woensdag voorafgaand. Deelname: € 6,- per persoon. Kinderen tot 6 jaar gratis, van 6 t/m 12 jaar: € 2,- per kind. Betaling: contant, donderdags ter plekke bij de gids. Deze rondleiding gaat door vanaf 5 personen. Honden mogen niet mee in de groeve.

Data 4-7-2019 t/m 29-8-2019
Contact
Camping De Linde, Kleine Linde 2, Sibbe

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website