Rondje Stammenderbos

Sweikhuizen

Rondje Stammenderbos

Rondje Stammenderbos Diverse locaties in Geleen, Schinnen enSweikhuizen
Buiten een frisse neus halen en dan binnen opwarmen onder het genot van een hapje en drankje? Dan is de winterse amusetocht ‘Rondje Stammenderbos’ in Geleen, Schinnen en Sweikhuizen precies wat je zoekt. Wandel samen met je partner, vrienden, collega’s of familie een mooie wandelroute van 6,5 kilometer en geniet onderweg van drie heerlijke winterse amuses bij de Biesenhof, Gasterij Kasteel Terborgh en Gasterie de Bokkereyer. 

Rondje Stammenderbos is een winterwandeling van 6,5 kilometer waarbij de wandelaar onderweg kan genieten van drie heerlijke amuses bij: De Biesenhof (Geleen), Gasterie de Bokkereyer (Sweikhuizen) en Kasteel Terborgh (Schinnen).

De wandeling brengt je door het Stammenderbos, een hellingbos dat op de noordelijke helling van het Geleenbeekdal ligt, en de zuidwestelijke helling van het Stammenderveld, het terras van Plateau van Doenrade. Onderweg wandel je onder andere langs de Sjweikeser Rengeloat, de Geleenbeek, een *groene hotspot en het voormalig retraitehuis Moorheide. De wandeling is te volgen via een wandelkaart met plattegrond waarop ook de coupons staan van de drie winterse amuses.

Je bepaalt zelf waar en in welke richting je de route start en loopt. Eenmaal aangekomen bij de drie horecagelegenheden ontvang je op vertoon van de wandelkaart een winterse amuse.

Overzicht

Prijs

Rondje Stammenderbos à € 9,95 per persoon kan t/m 29 februari 2020 op dinsdag t/m zondag gewandeld worden van 11.00 tot 17.00 uur en is verkrijgbaar bij de drie horecagelegenheden, de Visit Zuid-Limburg shops en online via webshop.visitzuidlimburg.nl, www.visitbeekdaelen.nl en www.vvvsitard-geleen.nl


Data 2-12-2019 t/m 29-2-2020
Contact
Diverse locaties in Geleen, Schinnen en, Sweikhuizen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website