Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Rondje Limburgs Landschap

Start: Aan de Meule, Schimmerterweg 17, Beek. Eindpunt: Zwamburg, De Bockhofweg 10
Schimmert
Rondje Limburgs Landschap is een coronaproof en weersbestendige buitenactiviteit met mooi uitzichten over het Limburgse landschap. Bij de start ontvang je een routebeschrijving met zoekvragen voor onderweg, een stuk Limburgs fruit en een flesje water per persoon. 

Het doel is om zo min mogelijk kilometers te rijden en zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden, het is dus geen race. Onderweg kom je verschillende lokale producenten en boerderijwinkels tegen waar je even kunt stoppen en eventueel iets kunt kopen. 

Bij de finish ontvang je een lunch in de vorm van oesterzwammensoep en een broodje kroket. De route is ongeveer 50 kilometer lang en duurt twee tot en met tweeënhalf uur. 

Deze activiteit is alleen mogelijk met de auto en kan in de weekenden of tijdens een vakantieperiode verreden worden. Tijd: tussen 9:30 uur en 10:30 uur kun je van start gaan. Alle deelnemers vertrekken dan om de vijf minuten. 

Data:
30 januari.
6/20/27 februari.
6/13/20 maart.

Prijs


€ 10,- per persoon.

Data


  • 30-1-2021 t/m 20-3-2021