Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Rachel Croft

Poppodium Volt
Sittard
De jonge muzikanten uit York (UK) wordt momenteel gezien als één van de talenten uit England. De singer-songwriter combineert rijke, complexe vocalen met zeer fijn gitaarspel. 

Haar liedjes zijn vaak geïnspireerd door Keltische melodieën en de doordachte teksten van Joni Mitchell, Sandy Denny en Matt Corby, die vertellen over haar ervaringen in deze historische stad York. 

Om deze bijzondere middag extra glans te geven zullen ook nog twee lokale talenten te horen zijn. Floortje Hover en MALA zullen de lazy Sunday een regionaal karakter geven. Beide zangeressen zijn hard aan de weg aan het timmeren op hun eigen manier. 

MALA zag haar uitverkochte release show in het Pitboel theater in het water vallen door de maatregelen, Floortje trad in 2016 op tijdens Mama’s Pride en stond vorig jaar op Geleen Calling. Beide dames namen een EP op en werken richting 2021 aan nieuwe releases.

Prijs


€ 10,-.

Data


  • 13-12-2020