Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Popronde Pre-Party

Poppodium Volt
Sittard
Normaliter reist de Popronde door het land met de nieuwste muzikale talenten uit Nederland. Dit jaar viel dit bijzondere ontdekkingsfestival in het water, maar stonden de acts wel te trappelen om te mogen optreden. 

In iedere Popronde stad is er gezocht naar een locatie waar een aantal acts toch konden optreden. Met een diverse aanbod tot resultaat in Sittard-Geleen. Op zondagmiddag 15 november kun je voor slechts € 2,50 genieten van de volgende drie acts; Charades (Rock/Emo): Brutaal, hard en dynamisch. 

Charades vertelt haar verhalen met dromerige texturen en harde gitaren. Met drie leden, die de Zeeuwse golven steeds weten te trotseren, zet de band een energieke show neer welke gevoed wordt door oprechte emoties. 

 Joost Dijkema (Americana/Psychedelic): Joost Dijkema (Assen, ’89.) geldt als een eigenzinnig muzikant en is één van de weinige experimentele fingerpick-gitaristen uit Nederland. Hij treed op tijdens Take Root in 2017, in Chicago, in East-Nashville.

Prijs


€ 2,50.

Data


  • 15-11-2020