Poorten van Reijmerstok

Poorten van Reijmerstok

Reijmerstokkerdorpsstraat 130
Reijmerstok
De kunstexpositie De Poorten van Reijmerstok wordt elk even jaar georganiseerd op Pinkstermaandag door fanfare Sint Franciscus. Dit jaar zal dit op 6 Juni zijn. 

Waarom de Poorten van Reijmerstock?
  • Kunst & Muziek op unieke locaties.
  • Kunstwandeling.
  • Aangename dagbesteding.

Unieke kunstexpositie
Het unieke aan deze kunstexpositie is dat de poorten die het dorp Reijmerstok rijk is worden, omgetoverd worden in expositieruimtes. Een wandeling van drie kilometer voert je langs circa zeventig kunstenaars met diverse disciplines. 

Aangename dagbesteding
Het 5-sterren landschap, de gezelligheid, de variëteit aan muziek en de mogelijkheden om van een hapje en drankje te genieten, zorgen voor een aangename dagbesteding. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Openingstijden
  • Van 10.00-18.00 uur.

Waar vind je de Poorten van Reijmerstok?
Het decor van de kunstexpositie wordt gevormd door de binnenplaatsen van de carréboerderijen en de tuinen van boerderijen en andere monumentale panden te Reijmerstok.

Info
Op de route rijden huifkarren voor de oudere bezoekers of als je minder goed ter been bent. Natuurlijk wordt het evenement georganiseerd geheel volgens de dan geldende coronamaatregelen. De Poorten van Reijmerstok wordt georganiseerd door vrijwilligers uit Reijmerstok en Terlinden van diverse verenigingen.
Poorten van Reijmerstok - Foto 0
Poorten van Reijmerstok - Foto 1
Poorten van Reijmerstok - Foto 2
Poorten van Reijmerstok - Foto 3

Prijs


€ 7,50.

Data


  • 6-6-2022