Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Picknicken in de tuin van Buitenplaats Kasteel Wijlre

Picknicken in de tuin van Buitenplaats Kasteel Wijlre

Buitenplaats Kasteel Wijlre, Kerkpad 1
Wijlre
Picknick (op bestelling): een picknick op het gras met zicht op de Gebroken Cirkel van Ad Dekkers, in de schaduw onder de leibomen of op de binnenplaats van het kasteel maakt je bezoek extra bijzonder. 

De picknickmand bevat bijvoorbeeld een rijk gevulde wrap, huisgemaakt sap, gekookt ei, quiche, salade en een toetje. De picknickmand kost voor volwassenen 
€ 15,50 per persoon en voor kinderen € 14,- per persoon en dien je tot uiterlijk 15.00 uur op de dag voorafgaand van je bezoek online te bestellen voor minimaal twee personen. 

Eventuele dieet/allergiewensen kun je bij de reservering aangeven. De gereserveerde mand staat vanaf 12.00 uur voor je klaar bij de to go in het Koetshuis. Zoek je favoriete uitzicht, bankje of tafel, de medewerkers zorgen voor kussens, picknickkleden, servies en bestek. 

Bij slecht weer is de salon in het Koetshuis beschikbaar om te eten en te drinken. To go: voor een vers kopje koffie met Limburgse vlaai, een heerlijk gekoelde fles wijn of ander drankje om mee te nemen bij je wandeling door de tuin.

Prijs


Volwassenen: € 9,-. Student € 5,-. Kinderen t/m 12 gratis en Museumkaart: gratis. Picknick: € 15,50. Coffee/tea to go met vlaai € 5,-.

Data


  • 26-5-2021 t/m 31-12-2021

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl