Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Phil Bee

Phil Bee

Poppodium Volt
Sittard
Met al meer dan 30 jaar internationale ervaring staat Phil Bee met diverse bands op het podium. Een trofeekast met onder andere een Dutch Blues Award, Beste Zanger, Beste CD, Beste Band kon hij recentelijk ook nog de bokaal van The Voice Senior aan toevoegen. 

Zijn jarenlange inzet wordt telkens opnieuw beloond maar dit is er toch eentje om te laten shinen. Met zijn recentste single The Letter, dat uitkwam op het altijd fijne 8ball Music record, begint er een nieuwe ronde voor Phil Bee. 

Elke week opnieuw overtrof hij de verwachtingen in het tv-programma en werd hij nog meer geliefd dan hij al was. Met eigen werk en covers keert hij nu terug het podium op om zijn geweldige stem te laten weerklinken. 

Deze avond is tot stand gekomen door The PinPins, zij deden mee aan Poppodium Volt’s Escape from the Studio waarmee ze een plekje in het poppodium verkregen. De vijfkoppige band ontdekte de liefde voor blues bij elkaar.

Prijs


€ 17,50.

Data


  • 21-1-2022