Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje ‘buitenland’ binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Pelgrimswegen

Museum Bedevaartsoord Pater Karel
Munstergeleen
Van 25 juli tot 29 november wijdt het museum van het Bedevaartsoord Heilige Pater Karel te Munstergeleen een tentoonstelling aan pelgrims en pelgrimswegen. De tentoonstelling is ingericht door beeldend kunstenaar Vanessa Mezzolla en schrijver/filmer Leo Baeten. Zij laten de bezoekers het onderweg zijn op de pelgrimswegen naar Jeruzalem, Rome en Santiago mee beleven. 

De tentoonstelling is geopend van dinsdag t/m zondag van 14.00-17.00 uur. Het museum is gratis toegankelijk en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bedevaartsoord en museum zijn aangepast voor bezoekers met een rolstoel of rollator. Voor kleine groepen (maximaal 10 personen) kan tegen een vergoeding een rondleiding verzorgd worden. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken met pater Martin de Korte. Neem telefonisch of per e-mail (patermartin@paterkarel.nl) contact op.

Data


  • 25-7-2020 t/m 29-11-2020