Peace, Love & Music, 50 jaar Woodstock

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Peace, Love & Music, 50 jaar Woodstock

Peace, Love & Music, 50 jaar Woodstock Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 0436015044 Naar de website
Op 17 en 18 augustus (precies vijftig jaar na dato) wordt  Openluchttheater Valkenburg omgetoverd tot een festivalterrein waar de ‘tweede editie’ van het roemruchte Woodstock Festival wordt gehouden. Twee dagen Peace, Love & Music als eerbetoon aan de ‘50 moments that changed the history of rock & roll’. Gelouterde tributebands en -acts uit de hele wereld brengen een ode aan hun helden: Janis Joplin, The Who, Jimi Hendrix, Santana, Joe Cocker en nog vele, vele anderen.

Een van de headliners op zaterdag is Leo Lyons, oprichter van Ten Years After, die zelf met deze band op Woodstock stond, en nu (50 jaar later) met zijn blues/rock trio Hundred Seventy Split een set vol louter Ten Years After-klassiekers zal spelen.

Uit Australië komt Full Tilt Janis. Met haar rauwe, krachtige stem en haar attitude heeft zangeres Melissa Jubb alles wat nodig is voor de ultieme Janis Joplin tribute. Samen met haar getalenteerde band zorgt ze op het podium voor een unieke interactieve live-beleving. Na vele succesvolle shows over de hele wereld, is het nu tijd voor Nederland. Deze tribute is een must see voor fans van muziek uit de jaren ’60.

Deadly Greatful is de enige echte Grateful Dead tribute act in Nederland. Compleet met twee drummers speelt dit hippie-collectief de lekkerste Grateful Dead-nummers en neemt het publiek mee op reis door psychedelische jams, hete rock’n roll en oude Americana. Met de Achterhoekse band Callahan Clearwater Revival ga je terug naar de tijd van de onvervalste Roots Rock.

De Engelse groep Sensation bestaat uit muzikanten en zangers uit vele West End-producties en brengt de grootste hits van The Who, aangevuld met songs uit Tommy en Quadrophenia. De Limburgse band From USA, rond zanger Stan Peters, zal op beide dagen het publiek opwarmen met een set Woodstock-klassiekers van de bands die ontbreken tijdens deze twee dagen van Peace, Love & Music. 

Programma zaterdag (definitieve volgorde wordt nog bepaald)
Woodstock Cover Set door From USA (NL).
The Who door Sensation (UK).
Janis Joplin door Full Tilt Janis (AUS).
Ten Years After door 10070 Split Feat. Leo Lyons (UK).
Grateful Dead door Deadly Greatful (NL).
CCR door Callahan Clearwater Revival (NL).

Zaterdag 17 augustus. Aanvang: 14.00 uur. Entree € 32,50/€ 52,50 (combiticket). Kassa: € 37,50/€ 57,50.

Randy Hansen, dé levende Jimi Hendrix experience, is headliner op zondag. De Amerikaan is de laatste decennia uitgegroeid tot een waar cultfiguur. Wanneer Randy zingt, geeft hij je het gevoel alsof Jimi Hendrix zelf voor je neus staat! De combinatie met zijn virtuoos gitaarspel voedt gedachten aan reïncarnatie!

Le Band is een tribute aan The Band, de Canadees-Amerikaanse formatie rond Robbie Robertson, later ook wel ‘de begeleidingsband van Bob Dylan’ genoemd.

Stardust is een Limburgse gelegenheidsband, speciaal opgetuigd voor de viering van 50 jaar Woodstock. De leden hebben al meerdere tributes op hun naam staan: Bob Dylan, Tom Waits, Van Morrison, Southside Johnny, Neil Young…

De zes musici van Santanico komen uit Venezuela, maar wonen al enkele jaren in Nederland. Ze treden overal in Europa op met hun fantastische Santana-show waarin alle grote hits voorbij komen.

Back on Track is een enthousiaste Nederlandse Joe Cocker tribute. Niet alleen het stemgeluid van zanger Peter de Greef is bijna identiek aan het origineel, ook zijn looks en bewegingen komen verrassend dicht bij Joe Cocker.

De Limburgse band From USA, rond zanger Stan Peters, zal op beide dagen het publiek opwarmen met een set Woodstock-klassiekers van de bands die ontbreken tijdens deze twee dagen van Peace, Love & Music. 

Programma zondag (definitieve volgorde wordt nog bepaald)
Woodstock Cover Set door From USA (NL).
Jimi Hendrix door Randy Hansen (USA).
Santana door Santanico (VEN/NL).
Crosby, Stills, Nash & Young door Stardust (NL).
The Band door Le Band (USA).
Joe Cocker door Back On Track (NL).

Zondag 18 augustus. Aanvang: 14.00 uur. Entree: € 32,50/ € 52,50 (combiticket). Kassa: € 37,50/€ 57,50.

Overzicht

Prijs

Entree online: € 32,50 (dagticket), € 52,50 (combiticket). Entree kassa: € 37,50 (dagticket), € 57,50 (combiticket).

Data 17-8-2019 t/m 18-8-2019
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg
0436015044

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website