Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Een gratis golfles: Pakt u de handschoen op?

Cadier en Keer Bezoek website

Een gratis golfles: Pakt u de handschoen op?

Een gratis golfles: Pakt u de handschoen op? Golfbaan Het Rijk van MargratenCadier en Keer 043-3569999 Naar de website
Graag laten de medewerkers u ervaren hoe leuk golfen op Het Rijk is! Heeft u wel eens nagedacht over het volgen van golfles op één van de golfbanen van Het Rijk? Stelt u zich eens voor dat u na een korte instructie de bal meer dan 100 meter ver slaat of, als u meer ervaring heeft, de bal dicht bij de vlag speelt.  

De medewerkers willen u graag overtuigen hoe leuk golfen op Het Rijk is en daarom wordt er een gratis kennismakingsles aangeboden. Voor het inschrijven voor een gratis kennismakingsles kunt u contact opnemen met; 043-3569999 of shop@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl 
Zo mooi kan golf zijn! Data:

Zaterdag 4 juli van 11:00-12:30 uur .
Vrijdag 24 juli van 13:00-14:30 uur.

Overzicht

Data
2020
juli 24
Contact
Golfbaan Het Rijk van Margraten, Cadier en Keer
043-3569999

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website