Paddenstoelenexcursie

Bunde Bezoek website

Paddenstoelenexcursie

Paddenstoelenexcursie Station Bunde, Spoorstraat 4Bunde 06-14401879 Naar de website
Het Bunderbos staat bekend om zijn rijkdom aan paddenstoelen. In de loop der jaren zijn er in totaal ruim 1400 soorten waargenomen . Als de regengoden hun werk goed hebben gedaan zullen de deelnemers heel wat paddenstoelen tegenkomen, zowel op de grond als op dood hout. Enkele soorten die de deelnemers hoogstwaarschijnlijk zullen zien zijn onder andere het Eikenbladzwammetje, Geel hoorntje, Heksenschermje, Gele knolamaniet, Parelamaniet en het Waaiertje. Loep en spiegeltje zijn handige attributen om mee te nemen . 

De excursie wordt geleid door Henk Henczyk van de Paddenstoelen Studiegroep Limburg. Ook als het regent gaat de excursie door: paddenstoelen houden van 'nattigheid' en bij vochtig weer zijn ze op hun mooist. Stevige schoenen zijn aangeraden. Iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van IVN Meerssen. Aanmelden is niet nodig. Extra informatie: vertrek van de wandeling is om 14:00 uur vanaf de parkeerplaats van station Bunde, Spoorstraat 4 te Bunde. Voor informatie: Jeanny Bronckers (043-3644111).

Overzicht

Data
2019
oktober 20
Contact
Station Bunde, Spoorstraat 4, Bunde
06-14401879

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website