Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Paddenstoelen wandeling

Uitspanning de Nachtegaal
Meerssen
De herfstvakantie is het ideale moment om de natuur in te gaan. Misschien is de herfst met zijn nattigheid niet jouw type weer om te gaan wandelen, maar paddenstoelen zijn gek op nattigheid. 

Trek de laarzen aan en een regenjas en ga er met de (klein)kinderen deze herfstvakantie op uit, ga paddenstoelen zoeken en maak bovendien kans op leuke prijsjes. 

Ga voor dit corona-proef evenement tussen 17 en 25 oktober naar bloemenhuis de Zonnestraal en haal daar een papieren zak op met opdrachten en ga met de (klein-) kinderen op pad in de Dellen op zoek naar paddenstoelen. 

In de zak tref je onder andere een wandeling aan, een paddenstoelenboekje en diverse leuke dingen voor de kinderen. Er is ook een fotowedstrijd aan verbonden. De vijf mooiste foto's ontvangen een leuke prijs. Voor de kleinsten is er ook een kleurwedstrijd.