Opera Compact - Don Giovanni

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Opera Compact - Don Giovanni

Opera Compact - Don Giovanni Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Don Giovanni houdt van alle vrouwen, maar het meest nog van zichzelf. De individualist trekt een spoor van geweld door de ‘opera der opera’s’ en wordt daarvoor uiteindelijk op een onverwachte manier gestraft. Mozart schreef met zijn Don Giovanni een opera met eeuwigheidswaarde die in deze tijd actueler dan ooit blijkt. Met een jonge cast, een flexibel kamerorkest en een regie waarin humor en rauwheid hand in hand gaan brengt Opera Compact deze klassieker wel heel dichtbij.

Opera Compact is hét nieuwe operagezelschap van het zuiden, dat zich engageert om in, met en vanuit de regio een nieuwe impuls aan het genre opera te geven: met benaderbare producties die een plek vinden in de eigen theaters. Herkenbaarheid en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. 

Dirigent: Stijn Saveniers. Regisseur: Sybrand van der Werf. Solisten onder andere Fenna Ograjensek en Willem de Vries. Orkest: Volksopera Antwerpen. Met speciale medewerking van Mannenkoor Geulklank en Mannenkoor Kon. Walram’s Genootschap, beide uit Valkenburg. Aanvang: 19.30 uur.


Overzicht

Prijs

€ 22,-.

Data
2020
mei 16
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg
043-6015044

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website