Openingsconcert Kunstdagen Wittem met Blazersensemble Zuiderwind met 'Igor in blue'

Wittem Bezoek website Bestel tickets

Openingsconcert Kunstdagen Wittem met Blazersensemble Zuiderwind met 'Igor in blue'

Openingsconcert Kunstdagen Wittem met Blazersensemble Zuiderwind met 'Igor in blue' Kloosterbibliotheek Wittem, Wittemer Allee 32Wittem Naar de website
Blazersensemble Zuiderwind werd opgericht in 2005 onder initiatief van Erik Somers. De leden zijn professionele musici uit Belgisch en Nederlands Limburg die actief zijn in diverse orkesten en academies. De kern van het ensemble is het blaaskwintet. De samenstelling van het ensemble kan echter variëren al naar gelang de te spelen muziek. Zo groeit het ensemble regelmatig uit tot een dubbelblaaskwintet, eventueel aangevuld met contrabas, basklarinet, piano en harp.

Voor de Kunstdagen Wittem is er een programma gekozen met als extra instrumenten slagwerk en piano. Het programma 'Igor in Blue' is dan ook een nieuw programma, dat een cross-over tussen lichte muziek en de eigen klassieke wereld van het ensemble maakt. De Rhapsody in blue met pianist Bert Koch en een nieuw werk van Txemi Etxebarria met op vibrafoon Pieter Franssen staan garant voor de juiste 'blue mood'.

Overzicht

Prijs

€ 24,-.

Data
2019
september 6
Contact
Kloosterbibliotheek Wittem, Wittemer Allee 32, Wittem

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website