Op stap met de dorpsdichter

Op stap met de dorpsdichter

Gulpen

Op stap met de dorpsdichter

Op stap met de dorpsdichter Prins Willem-AlexanderpleinGulpen 0434592067
Dorpsdichter Peter Crombach gaat buurten en nodigt iedereen uit voor een bijzondere poëziewandeling op zondag 19 mei in Gulpen. Het wordt een wandeling langs bijzondere plekken en monumentale gebouwen in en rond het dorp, met aandacht voor geschiedenis en religieus erfgoed in een 5 sterren landschap dat rust en ruimte ademt. Onderweg draagt hij gedichten voor én vertelt hij over zijn dichterschap en inspiratie.

Alle ingrediënten dus voor een ontspannen ‘zondagse’ wandeling met inhoud! Vertrek om 10:00 uur op het Prins Willem-Alexanderplein in Gulpen. (ruime, gratis parkeergelegenheid). Onderweg pauze in Euverem. (consumpties hier voor eigen rekening). De planning is om rond 14:00 uur weer terug te zijn bij de startplaats.

Overzicht

Prijs

Deelname: € 5,- per persoon (bij aanvang wandeling contant en gepast te voldoen). Graag van te voren aanmelden via 0434592067 of via pcrombach@hetnet.nl.

Data
Contact
Prins Willem-Alexanderplein, Gulpen
0434592067

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website