Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Online trainingstochten Nacht van Gulpen en Neubourg Tocht

Online
Gulpen
Hoewel de organisatie besloten heeft om dit jaar geen evenement te organiseren zit de organisatie niet stil en wil toch iets extra’s voor je doen.

In andere jaren starten meteen na carnaval de trainingstochten als voorbereiding op de Nacht van Gulpen en Neubourg Tocht. Deze tochten kennen een opbouw qua afstand, waarbij je met 20 kilometer begint, vervolgens 25, 30, 35, 40 en als langste afstand 50 kilometer.

Wat gaat de organisatie doen?
De organisatie gaat de routes van deze trainingstochten beschikbaar stellen op de website zodat je deze gratis kunt downloaden en deze tochten op eigen gelegenheid kunt lopen. Het zijn de complete routes met routebeschrijving, kaartjes en gpx bestanden.

Momenteel is de route van 20 kilometer beschikbaar. Over drie weken volgt dan de route van 25 kilometer, en zo verder. Het is dus belangrijk om de website goed in de gaten te houden!

Let op:
  • De locaties die als pauze aangegeven staan, zullen niet altijd open zijn. Zorg dus zelf voor eten en drinken.
  • De Coronaregels zijn van toepassing, ga dus niet als groep op stap.
  • Wanneer je alleen loopt zorg dan dat je bereikbaar bent en zo nodig hulp kunt inroepen.
  • Wanneer er groepen lopen, worden deze door verkeersregelaars beveiligd. Dit is nu niet het geval, let dus goed op je eigen veiligheid in het verkeer.

Tenslotte zou het leuk zijn als je van de trainingstochten gebruik maakt, om te reageren via social media met teksten en foto’s. De organisatie wenst je veel succes en veel plezier.

Foto: Wim Koops.

Data


  • 22-2-2021 t/m 7-4-2021