Nordic&Walking 3Landen 3Daagse

Nordic&Walking 3Landen 3Daagse

Drielandenpunt
Vaals
Tijdens de veertiende Nordic&Walking 3Landen 3Daagse vanaf het Drielandenpunt te Vaals kun je weer lopen en genieten door het euregionaal natuurschoon. Het dak van Nederland garandeert natuurlijk prachtige vergezichten. 

Karakteristieke elementen als oude grensstenen, landgraven, typisch holle wegen en het Geuldal spreken tot de verbeelding. Naast uitgestrekte bossen zorgt de lappendeken van sappige weilanden met zijn unieke 'kerkenpaadjes' voor veel afwisseling. 

De gemiddeld veertien kilometer lange routes zijn speciaal uitgestippeld om zoveel mogelijk onverhard te lopen. In kleine groepjes, met respect voor natuur en elkaar, worden de 'ups and downs' gemeesterd onder leiding van ervaren gidsen. 

En 2 dagen worden deelnemers zelfs gedropt met bussen. Ook dit jaar wordt er gelopen onder het motto: 'Meer bewegen om diabetes te remmen!' Door inschrijving is er per dag, per deelnemer € 2,50 voor het Diabetesfonds bestemd. Deelname aan één, twee of drie dagen is mogelijk, met of zonder stokken!
Nordic&Walking 3Landen 3Daagse - Foto 0
Nordic&Walking 3Landen 3Daagse - Foto 1
Nordic&Walking 3Landen 3Daagse - Foto 2
Nordic&Walking 3Landen 3Daagse - Foto 3

Prijs


€ 14,- per dag.

Data


  • 13-5-2022 t/m 15-5-2022

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.