Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Noche de Flamenco

Valkenburg Bezoek website

Noche de Flamenco

Noche de Flamenco Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Stergitarist/componist Rezar Dominguez deelde het podium met de allergrootsten der aarde en componeerde muziek voor onder andere het Rosenberg Trio waar hij regelmatig mee het podium deelde. Tijdens deze Noche de Flamenco zal hij de sterren van de hemel spelen met de speciaal uit Spanje overgevlogen gitarist Jeronimo Maya, beter bekend als The Miracle, een bijnaam die hij dankt aan zijn genetisch bepaalde kwaliteiten die zich al op zevenjarige leeftijd op hoog niveau openbaarden. 

Jeronimo Maya deelde als jong talent al het podium met Paco de Lucia in Carnegie Hall (New York) en is een afstammeling van Ramón Montaya, de ‘vader’ van de flamencogitaar. Als danser keert Federico Ordoñez terug naar het Openluchttheater. In 2015 was hij ook hier te zien en zorgde hij voor dolenthousiaste reacties. Als zanger, eveneens uit Spanje, is de jonge, zeer getalenteerde Esteban Murillo te gast, die een vast duo vormt met Federico Ordoñez. Grupo ZYRYAB van Rezar Dominguez completeert de line up voor deze spetterende Noche de Flamenco. Aanvang: 20.30 uur.

Overzicht

Prijs

 € 25,-/€ 20,- (vroegboekkorting).

Data
2021
juli 24
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 A, Valkenburg
043-6015044

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website