Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Nieuwe natuur in een historisch landschap - Excursie met MaasVerkenner

Maastricht Bezoek website

Nieuwe natuur in een historisch landschap - Excursie met MaasVerkenner

Nieuwe natuur in een historisch landschap - Excursie met MaasVerkenner Parking Kasteelhoeve Hartelstein, Hartelstein 204Maastricht 0032-89655665 Naar de website
Er is jarenlang gewerkt aan de Maas en dat levert best wat nieuwe natuur op. Een MaasVerkenner neemt je mee in het pas afgewerkte gebied en vertelt meer over de geschiedenis en natuurontwikkeling van het gebied. 

Start: 14.00 uur bij de parking van Kasteelhoeve Hartelstein te Maastricht. Bij slecht weer kan het modderig zijn. Wandelschoenen of laarzen zijn dan aangeraden. Je past je kledij ook best aan aan het weer van de dag.

Overzicht

Prijs

€ 2,- per persoon, € 5,- per gezin. Inschrijven is niet nodig!

Data
2020
september 13
Contact
Parking Kasteelhoeve Hartelstein, Hartelstein 204, Maastricht
0032-89655665

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website