Neverland

Landgraaf Bezoek website

Neverland

Neverland MegalandLandgraaf Naar de website
Maar liefst 15.000 bezoekers uit zestien verschillende landen bezochten het Neverland Festival, een nieuw dancefestival waarbij muziek én beleving centraal staat. Met een line-up gevuld met internationale top dj's, unieke podia (waaronder een boom in 3D uitgesneden) en enorme vuurwerkshows werden de zintuigen van de bezoeker volledig geprikkeld.

De organisatie heeft een vijf minuten durende aftermovie gelanceerd waarin geïnteresseerden de sfeer kunnen herbeleven én de nieuwe editie (13 en 14 juli) bekend gemaakt wordt. Bezoekers kunnen zich direct pre registreren om nieuwe aankondigingen, kortingen en verrassingen te ontvangen. Zo kan de voorpret alvast beginnen! Schrijf jezelf in via de website.

Muziekstijlen
Tijdens het weekend van 13 en 14 juli zal er EDM, trance, (tech) house, techno en nieuwkomer hardstyle (Neverland kondigt hiermee de eerste hardstyle artiest aan: D-Sturb) te horen en te beleven zijn op het Megaland terrein in Landgraaf. Op deze manier wordt er rekening gehouden met de diverse wensen van de dance liefhebbers.

Neverland lanceert festival camping ‘Luna Village’!
Neverland gaat de tweede editie in met een eigen camping. Van vrijdag 12 juli tot en met 15 juli is de camping genaamd ‘Luna Village’, geopend voor de festival bezoekers. Luna Village heeft een directe ligging naast het festival terrein, Megaland in Landgraaf. Aangezien Neverland vorige editie alleen al 16 verschillende nationaliteiten op bezoek had, was de keuze voor een camping al snel gemaakt.

Luna Village in opmars
De organisatie geeft aan dat de interesse groot is vanuit eigen land om in Luna Village te kamperen. Ook internationaal is de belangstelling groot om naar Neverland’s Luna Village in Landgraaf te reizen, zo hebben bezoekers uit België, Duitsland, Frankrijk maar ook China, Litouwen, Letland en zelfs Iran al een ticket aangeschaft. Een aantal camping bezoekers hebben al volledig luxe ingerichte tenten geboekt om er een zorgeloze festival vakantie van te maken.

Camping of Glamping
Neverland biedt naast het standaard campingticket volledige pakketten aan. Dit om het de welwillende bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo hoeven bezoekers niet meer te slepen met de gehele camping inboedel en kunnen heel eenvoudig een tentje huren. Voor de ‘Glampers’ ofwel glamorous campers, zijn er volledige luxe tenten ingericht met alles er op en er aan. Denk hierbij aan een luchtbed, slaapzak, campingstoeltjes, zaklamp, tentslot en nachtrust in comfort. De organisatie geeft aan dat er voor ieder type kampeerder een type camping ticket is!

Artiesten eerste fase Neverland Festival compleet
Afgelopen maanden heeft Neverland Festival wekelijks artiesten aangekondigd. Hiermee is de eerste fase van de line-up compleet. Met een groot scala aan top artiesten binnen de muziekstijlen: house, hardstyle, techno, tech house, EDM en trance is de huidige line up al een groots feest voor iedere dance liefhebber. Ook zal er een vervolg fase komen met vele andere bekende namen uit de dance sector.

Line up
Act of Rage/Benny Rodrigues/Brake/D-Sturb/De Sluwe Vos/DEEP91/Delete/Dorine Fox/Dr.Lektroluv/Dsquared/Joost van Bellen/Kaiserdisco/Killshot/La Fuente/Lucas & Steve/Luuk van Dijk/Michel de Hey/Mr. Belt & Wezol/Nothing but Funk/ROD/RVAGE/Secret Cinema/The Bald & The Beautifool/Yves Deruyter.

Overzicht

Prijs

De organisatie geeft aan dat de Super Early Bird en de Luna Village (camping) tickets hard gevlogen zijn over de gehele periode. Het aantal Super Early Birds zijn nog maar beperkt beschikbaar en zullen snel uitverkocht raken.

Data 13-7-2019 t/m 14-7-2019
Contact
Megaland, Landgraaf

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website