Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Nederpop All Stars - Zelfs je naam is mooi

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Nederpop All Stars - Zelfs je naam is mooi

Nederpop All Stars - Zelfs je naam is mooi Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 AValkenburg 043-6015044 Naar de website
De Nederpop All Stars komen opnieuw naar Valkenburg. De bandleden (met aan het hoofd Stefan de Kogel als charismatische leadzanger) stonden aan de wieg van vele Nederlandstalige klassiekers. Elk concert wordt daardoor een groot feest, met al die bekende nummers van toen aangevuld met hedendaagse popsongs. Muzikaal grootmeester Henk Westbroek (Het Goede Doel) komt deze keer mee. Hierdoor zijn de beste versies van Vriendschap, Zelfs je naam is mooi en België verzekerd. Aanvang: 20.30 uur.

Overzicht

Prijs

€ 22,-/€ 17,- (vroegboektickets). 

Data
2020
augustus 7
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 A, Valkenburg
043-6015044

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website