Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Natuurontdekking

Diverse locaties binnen de Parkstad gemeenten
Landgraaf
Gedurende 2020 ga je ongeveer 20 keer deelnemen aan een activiteit waarbij je telkens kennis maakt met een ander aspect van de natuur: diersporen, boomknoppen, bijzondere planten, bijen, water, flora uit eigen omgeving, vleermuizen, paddenstoelen, vliegend hert en het Land van Kalk. Dit zijn excursies, workshops, lezingen zowel binnen als natuurlijk ook buiten. Tijdens de buitenexcursies wordt ook van alles verteld over wat de deelnemers daar tegen komen in de boeiende natuur van Parkstad. 

Kortom als je na deze reis zelf op weg bent door de natuur, zie en ervaar je nog veel meer van al dit moois. De reis begint op woensdag 5 februari 2020 om 19:30 uur met een kennismakingsavond. De bijeenkomsten zijn op woensdagavond en zaterdagmorgen, een enkele op zondagmorgen. De laatste bijeenkomst is op zaterdag 14 november 2020, dit is een excursie met aansluitend een gezellige afsluitende bijeenkomst. Er is geen voorkennis vereist, alleen interesse, nieuwsgierigheid en enthousiasme!

Prijs


De prijs bedraagt € 50,- per persoon. Aanmelden kan via ivnparkstadcursus@gmail.com
Info is verkrijgbaar via ivnparkstadcursus@gmail.com

Data


  • 1-9-2020 t/m 14-11-2020