Natuur en cultuurwandeling rond Vijlen door IVN Stein

Natuur en cultuurwandeling rond Vijlen door IVN Stein

Stein Bezoek website

Natuur en cultuurwandeling rond Vijlen door IVN Stein

Natuur en cultuurwandeling rond Vijlen door IVN Stein Vertrek vanaf NEC SteinerbosStein 0467501462 Naar de website
IVN Stein gaat een mooie wandeling van circa 16 kilometer maken in de omgeving van Vijlen, Hilleshagen, Mechelen en Epen. De wandelaars lopen vanuit Vijlen via het Geuldal naar het Vijlenerbos waar ze de pracht zien van het Heuvelland met mooie paadjes, weilanden, akkers en boomgaarden. Vanuit de Heimansgroeve bij Cottessen lopen de wandelaars samen met de koeien in één van de  mooiste hoogstamboomgaarden in Limburg in.

Vanuit het Geuldal klimmen de wandelaars in een lange klim naar de bergrug van de Vijlenerbossen. Onderweg zijn er een tweetal pauzeplekken. Het is een stevige wandeling met diverse stijgingen, daarom zijn wandelstokken aan te bevelen. Ondergrond: 80% onverhard. Hoogtemeters: 230 meter. De wandelaars lopen voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. Verzamelen: 08:45 uur, NEC Ingang Steinerbos. Vertrek: 09:00 uur.

Overzicht

Data
Contact
Vertrek vanaf NEC Steinerbos, Stein
0467501462

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website