Nacht van Gulpen

Gulpen Bezoek website

Nacht van Gulpen

Nacht van Gulpen Grand Café Galouppe, Dorpsstraat 19Gulpen 0615108426 Naar de website
De Nacht is de bekendste nachtelijke wandelklassieker in Nederland en de Euregio. Een wandeltocht van 70 kilometer, dwars door het mooie Limburgse Heuvelland. Bekend om zijn sportieve uitdaging, maar ook vanwege de perfecte verzorging en glorieuze intocht. Jaarlijks strijken vele wandelaars, afkomstig uit binnen- en buitenland, neer in Gulpen om de ultieme uitdaging aan te gaan. Een unieke combinatie van topsport en Bourgondische gezelligheid. De Nacht is géén wedstrijd en kent géén winnaar.

De eerste 60 kilometer loop je in groepsverband met een tempo van ongeveer 5.5 kilometer/uur. De laatste 10 kilometer mag je het wandeltempo zelf bepalen. De 43e Nacht gaat van start op zaterdag 15 juni om 22.30 uur vanaf Grand Café Galouppe in Gulpen. Inschrijven kan tot en met 12 juni via de website. Daarnaast is het ook mogelijk om zich in te schrijven bij Hendriks Schoenmode en Wandelsport, Heerlenseweg 34 te Landgraaf.

Overzicht

Data
Contact
Grand Café Galouppe, Dorpsstraat 19, Gulpen
0615108426

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website