Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Muzikantentreffen

Hoensbroek

Muzikantentreffen

Muzikantentreffen Ridderhoenpark, hoek Ridderhoenstraat/Kasteel Hoensbroeklaan Hoensbroek 06-55791489
Op 13-09-2020 vindt er weer een muzikantentreffen in het Ridderhoenpark plaats. Iedereen die op de een of andere manier muziek maakt of zingt is welkom. Maakt niet uit waarop en welk niveau. Er is geen vastgesteld programma en er is een gezellige sfeer. Iedereen speelt met iedereen en laat iedereen spelen. Je mag gewoon lachen als er een foutje gemaakt wordt en er stoort zich niemand aan. 

Er wordt zonder versterker gespeeld zodat niemand hoorbeschadigingen kan krijgen en er gewoon met elkaar gepraat kan worden. Tijd: 11.00-17.00 uur. Meer info: j.g.jager@home.nl of 06-55791489.

Overzicht

Data
2020
september 13
Contact
Ridderhoenpark, hoek Ridderhoenstraat/Kasteel Hoensbroeklaan , Hoensbroek
06-55791489

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website