Muzikale vertelling 'Vannacht naar Dag'

Vaals Bezoek website Bestel tickets

Muzikale vertelling 'Vannacht naar Dag'

Muzikale vertelling 'Vannacht naar Dag' De Kopermolen, von Clermontplein 11Vaals 043-3064668 Naar de website
Een muzikale vertelling over oorlog en vrede van zangeres en actrice Quirine Melssen. De performance 'Vannacht naar Dag' begint een uur voordat de zon opkomt en speelt zich af in het schemergebied tussen nacht en dag. De oorlog kent vele verhalen vanuit verschillende invalshoeken. 

Quirine Melssen vertelt er enkele: zoals de geschiedenis van haar moeder bij de slag om Arnhem, van de soldaat in een vreemd land, van het kind dat gered wordt, van de beul en zijn kleinkind en van de partizaan met zijn geliefde. Indringende ervaringen van gewone mensen. De vertellingen zijn vervlochten met liederen. 

Hoe kom je de nacht door? Hoe kom je uit de oorlog? Hoe kom je in het reine met wat je zag en de keuzes die je maakte? De verhalen trekken een parallel tussen heden en verleden. Ze laten mensen de onschatbare waarde van de verworven vrede en vrijheid beseffen. 

Een gevoelige voorstelling over de transformatie van donker naar licht, waarbij tijdens het ontbijt de verhalen en gedachten gedeeld worden. Aanvang: 06.35 uur.

Overzicht

Prijs

Entree (inclusief ontbijt): € 7,50, vrienden: € 5,50

Data
2019
september 28
Contact
De Kopermolen, von Clermontplein 11, Vaals
043-3064668

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website