Museumnacht Maastricht

Maastricht Bezoek website

Museumnacht Maastricht

Museumnacht Maastricht Diverse locatiesMaastricht Naar de website
Het belooft een spectaculaire Art Night Out te worden op vrijdag 17 april. Museumnacht Maastricht zet dan voor de vijfde keer de stad op z'n kop! 14 Art venues brengen de wereld van kunst tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma. Geniet met één ticket van spraakmakende exposities, adembenemende performances, indrukwekkende installaties, spannende cross-overs, video-art, workshops, tours, live-music en meer. 

Museumnacht Maastricht gaat all-in en schudt als een hypnotiserende hartslag (die voelbaar is door de hele stad) je zintuigen wakker. Het is inmiddels een kunst op zich om alles te ervaren. Gelukkig openen de deuren al om 19:00 uur dit jaar. Venues: Boekhandel Dominicanen, Bonnefanten, Brouwerij Bosch, Bureau Europa, Centre Céramique, Drukkunstmuseum, Landbouwbelang, Lumière Cinema, Marres, Museum aan het Vrijthof, Natuurhistorisch Museum, Jan van Eyck Academie & B32, Theater aan het Vrijthof en de Muziekgieterij (Afterparty).

Overzicht

Prijs

Standaard: € 12,50. Combi Standaard (+afterparty): € 17,50. Student/CJP: € 10,-. Combi Student/CJP (+afterparty): € 15,-. Kinderen t/m 15 jaar gratis. De Museumkaart is niet geldig tijdens Museumnacht Maastricht.

Data 17-4-2020 t/m 18-4-2020
Contact
Diverse locaties, Maastricht

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website