Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Museumnacht Maastricht

Diverse locaties
Maastricht
Het belooft een spectaculaire Art Night Out te worden op 22 oktober. Museumnacht Maastricht zet dan voor de vijfde keer de stad op z'n kop! 14 Art venues brengen de wereld van kunst tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma. 

Geniet met één ticket van spraakmakende exposities, adembenemende performances, indrukwekkende installaties, spannende cross-overs, video-art, workshops, tours, live-music en meer. 

Museumnacht Maastricht gaat all-in en schudt als een hypnotiserende hartslag (die voelbaar is door de hele stad) je zintuigen wakker. Het is inmiddels een kunst op zich om alles te ervaren. 

Venues: Boekhandel Dominicanen, Bonnefanten, Brouwerij Bosch, Bureau Europa, Centre Céramique, Drukkunstmuseum, Landbouwbelang, Lumière Cinema, Marres, Museum aan het Vrijthof, Natuurhistorisch Museum, Jan van Eyck Academie & B32, Theater aan het Vrijthof en de Muziekgieterij (Afterparty).

Prijs


Standaard: € 12,50. Combi Standaard (+afterparty): € 17,50. Student/CJP: € 10,-. Combi Student/CJP (+afterparty): € 15,-. Kinderen t/m 15 jaar gratis. De Museumkaart is niet geldig tijdens Museumnacht Maastricht.

Data


  • 22-10-2021