Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Mosaqua Ironkids Triatlon

Mosaqua Ironkids Triatlon

Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua, Landsraderweg 11
Gulpen
Mosaqua lanceert een nieuwe sportieve activiteit voor jeugd, de 'Mosaqua Ironkids Triatlon'. Op vrijdag 24 september kunnen kinderen in leeftijdscategorieën tussen de 6 en 15 jaar zwemmen, fietsen en rennen in en rondom het buitenbad van Mosaqua. 

De organisatie van dit evenement is tot stand gekomen in samenwerking met de triatlonbond, provincie Limburg, gemeente Gulpen-Wittem en Mosaqua. 

De sportcoach van de gemeente Gulpen-Wittem heeft de scholen van de gemeentes Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Simpelveld en Valkenburg hiervoor benaderd en in voorbereiding op deze kids triatlon zullen diverse clinics op deze scholen gegeven worden. Op woensdag 21 april zal de eerste clinic gegeven worden op basisschool de Meridiaan in Simpelveld.

Voorafgaand aan het evenement wordt er een heerlijke, zomerse proeftriathlon avond aangeboden voor kids! Onder professionele begeleiding kunnen kids het triathlon spelletje al 1 keer oefenen in het zwemwater met aansluitend de Limburgse heuveltjes alvast testen. 

Mosaqua is trots dit evenement te kunnen initiëren en facilitairen én hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan jongeren om gezonder te leven en meer te gaan sporten! De komende tijd wordt er hard gewerkt aan het kidsevent en updates over de Mosaqua Ironkids worden op de socials geplaatst.

Data


  • 24-9-2021