Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Mo Hersi - EGO

Schouwburg De Domijnen
Sittard
Howard Komproe heeft in 2014 nog wel een nieuwjaarsconference in Toomler Amsterdam gehouden en verder heeft niemand van de nieuwe garde zich aan dit genre gewaagd. 

Mo Hersi kan en wil dan ook graag de eerste zijn, waarmee hij en passant ook de titel van zijn voorstelling EGO bevestigt. Als vluchteling in Almere kwam Mo in aanraking met de Nederlandse traditie van de oudejaarsconference en was direct fan van Youp van 't Hek. 

Vooral zijn 'freedom of speak' sprak hem aan. Van 't Hek plantte aanvankelijk het zaadje, maar sinds 2016 presenteert Hersi zich als 'inspirerend comedian' in vlogs en met optredens (15.000 volgers). 

Met polarisatie, radicalisering, burgerschap, eigen culturele identiteit staan er veel spandraden strak in de samenleving, waarover je makkelijk struikelt. Zeker als je niet weerbaar bent tegen uitingen in de media en de politiek, maar ook op straat en in je directe omgeving. 

Die ervaring deelt Mo Hersi maar hij heeft ook het recept daartegen.

Prijs


€ 17,50.

Data


  • 25-11-2020