Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Micheline Van Hautem/Erwin van Ligten - Zing, Vecht, Huil, Bid…

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Micheline Van Hautem/Erwin van Ligten - Zing, Vecht, Huil, Bid…

Micheline Van Hautem/Erwin van Ligten - Zing, Vecht, Huil, Bid… Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Zing, vecht, huil, bid… is het nieuwe programma van de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem en topgitarist Erwin van Ligten. Niet toevallig valt dit programma samen met de tiende sterfdag van Nederlands meest kleurrijke chansonnier, Ramses Shaffy. In Zing, vecht, huil, bid… wordt het repertoire van Ramses Shaffy ontrafeld en in een nieuw, vrouwelijk jasje gestoken. 

De Shaffy Cantate, De Trein Naar Het Noorden, Het Is Stil In Amsterdam, Sammy, Laat Me - ze komen allemaal voorbij. Ook de boeiende verhalen over Ramses’ roemruchtige leven brengen hem weer helemaal terug naar deze tijd. Aanvang: 20.30 uur.

Overzicht

Prijs

€ 17,50.

Data
2021
juni 3
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg
043-6015044

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website