Met de boswachter op zoek naar het ree

Heerlen Bezoek website

Met de boswachter op zoek naar het ree

Met de boswachter op zoek naar het ree Startlocatie: Natuurmonumenten Brunssummerheide, Schaapskooiweg 101Heerlen 045-5212522 Naar de website
Soms zien wandelaars op de Brunssummerheide plotseling een bruine schim door de struiken wegspringen. Dan is het één van de reeën die hier hun geheimzinnige leven leiden. Op vrijdagavond 13 en vrijdagavond 27 september geeft de boswachter van Natuurmonumenten liefhebbers de kans om meer te weten te komen over deze prachtige dieren tijdens een avondexcursie. 

Reeën op de Brunssummerheide Veel mensen hebben wel eens reeën gezien, maar niet iedereen weet dat ze ook op de Brunssummerheide leven. Het zijn heel schuwe dieren die in de herfst en winter vooral ’s nachts actief zijn. De excursie duurt van 18.00-20.30 uur en vertrekt bij de Startlocatie Brunssummerheide in Heerlen en is vooral gericht op volwassenen.

Overzicht

Prijs

De kosten voor deze wandeling bedragen voor leden van Natuurmonumenten € 7,- en voor niet-leden € 10,- per persoon. Aanmelden vooraf is noodzakelijk, via de website. Aan het aantal deelnemers is een maximum gesteld, dus wacht niet te lang met aanmelden! 

Data
2019
september 27
Contact
Startlocatie: Natuurmonumenten Brunssummerheide, Schaapskooiweg 101, Heerlen
045-5212522

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website