Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Mergelheuvelland tweedaagse

Nabij Camping 'De Kersengaard' Libeek
Sint-Geertruid
In het hart van het Zuid-Limburgse 5-sterren landschap, het Heuvelland, ligt de start en finish van een uniek wielerevenement: de Mergelheuvelland 2-daagse. Vanuit het rustige en schilderachtige Libeek voeren diverse race- en MTB-routes door schitterende landschappen in het uiterste zuiden van Nederlands Limburg en de grensstreek met België.

Het mountainbikeparcours loopt over uitdagende bospaden, holle wegen, single tracks en grindwegen en biedt daarmee alle ingrediënten die het mountainbiken tot een uitdagende en sportieve belevenis maken. Op een terras met een adembenemend uitzicht op het omliggend natuurschoon kun je genieten van een drankje en een uitgebreid aanbod aan hapjes. In de gezellige tent op de start- en finishlocatie zijn er voldoende zitplaatsen beschikbaar. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Prijs


Raadpleeg de website betreffende het inschrijven.

Data


  • 18-9-2021 t/m 19-9-2021