Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Mergelarrangement

Sint-Geertruid Bezoek website

Mergelarrangement

Mergelarrangement Restaurant de KoekenpanSint-Geertruid 043-4084081 Naar de website
Bijzonder mergelarrangement In de prachtige omgeving van Sint Geertruid. De medewerkers van Restaurant de Koekenpan bieden je elke tweede zondag van de maand een bijzonder mergelarrangement aan. Dit mergelarrangement kent diverse activiteiten: 
  • Een wandeling van circa twee uur door het Mergelland onder leiding van landschapsgids Geert Streunding. Tijdens de wandeling krijg je tekst en uitleg over het landschap, cultuur, flora en fauna. 
  • Een workshop mergelsteen bewerken van anderhalf uur door beeldend kunstenares Marlies Overhof in haar atelier.
  • Een lunch bereid met streekproducten uit het Mergelland, geserveerd in familierestaurant De Koekenpan. Verzamelen om 10.30 uur bij Atelier La Balance, Eindstraat 37, Sint Geertruid.  
Voor groepen is het ook mogelijk om een aparte afspraak te maken. Bijvoorbeeld een familiedag of teambuilding. Je kunt ook afspreken voor een hele middag werken in mergel of een middag wandelen. Een leuk idee voor een familiedag of een vriendenuitje, maar ook geschikt voor individuele deelnemers. Geniet van het beste wat deze schitterende omgeving je te bieden heeft en reserveer tijdig een plekje voor dit bijzondere arrangement. 

Data
14-6, 12-7, 9-8, 13-9, 11-10, 8-11 en 13-12. Zie ook de website.

Overzicht

Prijs

Dit arrangement kost € 27,50 per persoon en is inclusief de wandeling, de workshop en het eten. Maar exclusief eventueel genuttigde drankjes. Voor kinderen tot 12 jaar geldt een kortingsregeling. Je dient je wel vooraf aan te melden! Info en opgave bij Atelier La Balance. T. 043-4083340 of bij De Koekenpan. T. 043-4084081.

Data 21-5-2020 t/m 13-12-2020
Contact
Restaurant de Koekenpan, Sint-Geertruid
043-4084081

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website