Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Mergelarrangement

Restaurant de Koekenpan
Sint-Geertruid
Bijzonder mergelarrangement In de prachtige omgeving van Sint Geertruid. De medewerkers van Restaurant de Koekenpan bieden je elke tweede zondag van de maand een bijzonder mergelarrangement aan. Dit mergelarrangement kent diverse activiteiten: 
  • Een wandeling van circa twee uur door het Mergelland onder leiding van landschapsgids Geert Streunding. Tijdens de wandeling krijg je tekst en uitleg over het landschap, cultuur, flora en fauna. 
  • Een workshop mergelsteen bewerken van anderhalf uur door beeldend kunstenares Marlies Overhof in haar atelier.
  • Een lunch bereid met streekproducten uit het Mergelland, geserveerd in familierestaurant De Koekenpan. Verzamelen om 10.30 uur bij Atelier La Balance, Eindstraat 37, Sint Geertruid.  
Voor groepen is het ook mogelijk om een aparte afspraak te maken. Bijvoorbeeld een familiedag of teambuilding. Je kunt ook afspreken voor een hele middag werken in mergel of een middag wandelen. Een leuk idee voor een familiedag of een vriendenuitje, maar ook geschikt voor individuele deelnemers. Geniet van het beste wat deze schitterende omgeving je te bieden heeft en reserveer tijdig een plekje voor dit bijzondere arrangement. 

Data
13-9, 11-10, 8-11 en 13-12. Zie ook de website.

Prijs


Dit arrangement kost € 27,50 per persoon en is inclusief de wandeling, de workshop en het eten. Maar exclusief eventueel genuttigde drankjes. Voor kinderen tot 12 jaar geldt een kortingsregeling. Je dient je wel vooraf aan te melden! Info en opgave bij Atelier La Balance. T. 043-4083340 of bij De Koekenpan. T. 043-4084081.

Data


  • 21-5-2020 t/m 13-12-2020