Marinierskapel der Koninklijke Marine

Marinierskapel der Koninklijke Marine

Driekwart eeuw wereldklasse! De Marinierskapel der Koninklijke Marine is één van de drie professionele harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. 

Haar belangrijkste taak is om militaire ceremonies en ceremonies voor het Koninklijk Huis muzikaal te begeleiden. Dat gebeurt vaak in samenwerking met de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers. 

Daarnaast geeft de Marinierskapel concerten in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld voor veteranen, educatieve- en benefietdoelen of op uitnodiging van jubilerende verenigingen en organisaties. 

Concerten 
Tijdens de concerten toont het orkest haar veelzijdige kant. Deze loopt uiteen van klassiek harmonieorkest tot uitgebreide bigband en van intiem begeleidingsensemble tot een flitsende coverband. 

Regelmatig werken hier nationale en internationale solisten aan mee. De Marinierskapel is een graag geziene gast in binnen- en buitenland en is ook bekend door de vele platen en cd’s, radio- en tv-optredens en taptoes.

Prijs


Entree: € 15,-. Kaartverkoop via tickli.nl of bij de voorverkoopadressen Café Oud-Lemiers in Lemiers of de Obelisk in Vaals.

Data


  • 13-10-2023

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl