Maas Trek

Ophoven/Kinrooi (België) Bezoek website

Maas Trek

Maas Trek Bastion KessenichOphoven/Kinrooi (België) 0032-89655665 Naar de website
Verken het meest noordelijke puntje van het RivierPark Maasvallei tijdens de Maas Trek op zondag 6 oktober! Voor het vijfde jaar op rij kun je het RivierPark Maasvallei te voet verkennen tijdens de Maas Trek, een grensoverschrijdend wandelevenement voor jong en oud. Dit jaar is de start voorzien aan het Bastion in Kessenich (Kinrooi, BE). Eenmalige wandelroutes werden speciaal voor dit evenement ontwikkeld om je enkele heel bijzondere plekjes langs de Maas te tonen. Je kan kiezen tussen wandelroutes van 5, 10, 16, 20 en 26 kilometer. 

Maar liefst vier van de vijf routes steken de grens over naar onder andere de gezellige Maasdorpjes Ittervoort, Thorn en Wessem. Je wandelt op de landsgrens in het waterrijke natuurgebied Koningsteen-Kollegreend naar het einde van België en doorkruist het prachtige Vijverbroek. Om de Maasvalleibeleving compleet te maken, kun je bij de start- en aankomst bij het Bastion genieten van het Nationaal Koningsschieten, georganiseerd door de zeven schutterijen van Kinrooi.

Overzicht

Prijs

€ 2,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar wandelen gratis mee.

Data
2019
oktober 6
Contact
Bastion Kessenich, Ophoven/Kinrooi (België)
0032-89655665

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website