Luxe? Veranderende verlangens

Luxe? Veranderende verlangens

Kerkrade Bezoek website

Luxe? Veranderende verlangens

Luxe? Veranderende verlangens Cube Design MuseumKerkrade Naar de website
In het eeuwige streven naar meer en beter lijkt luxe het hoogste goed. Een gouden horloge om je pols, op wereldreis gaan of een week lang offline zijn... Luxe wordt vaak geassocieerd met duur, schaars of authentiek, maar kent tegenwoordig vele vormen. Heb jij je al eens afgevraagd wat jouw ultieme luxe is? In de expositie van Cube design museum: 'Luxe Veranderende verlangens' prikkelen dure, schaarse en authentieke objecten je diepste verlangens... of toch niet?

Ben je slecht ter been, dan is comfortabel wandelen met een interactieve robot rollator pure luxe. De Nederlands sprekende Real Doll Robin neemt gevoelens van eenzaamheid weg en hoe strak en stijlvol de Zigzagchair van Rietveld er ook uitziet, misschien is een uurtje in een hangmat van IKEA wel jouw ultieme luxe moment. Aan de hand van de meest onverwachte, revolutionaire en spraakmakende ontwerpen neemt deze expositie je tot en met 14 april 2019 mee op een persoonlijke ontdekkingstocht naar jouw idee van luxe.

Overzicht

Prijs

Museumkaart en kinderen tot en met 4 jaar: gratis. Regulier: € 12,- (bestel je ticket vooraf online en ontvang € 1,- korting).

Data
Contact
Cube Design Museum, Kerkrade

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website