Lost Tango - Orkater, Via Berlin het Ragazze Quartet & het Carel Kraayenhof-trio

Heerlen Bezoek website

Lost Tango - Orkater, Via Berlin het Ragazze Quartet & het Carel Kraayenhof-trio

Lost Tango - Orkater, Via Berlin het Ragazze Quartet & het Carel Kraayenhof-trio Parkstad Limburg Theaters - LIMBURGzaalHeerlen 045-5716607 Naar de website
De Esperanza, waar de muziek van Papa Tango hoogtij vierde, ligt te roesten in een haven. Wanneer Anna na jaren terugkeert op het schip, dat zij niet zonder reden achter zich liet, wordt zij geconfronteerd met een wereld waarin haar vader krampachtig probeert vast te houden aan zijn glorietijd. In de confrontatie met haar vader en haar zussen Clara en Blanca klinken frustratie, wanhoop, verlangen, weemoed, pijn en liefde door in de meeslepende muziek. 

 Orkater, Via Berlin en Ragazze Quartet zijn bekend van hun bijzondere voorstellingen voor theaterfestivals. In de muzikale voorstelling Lost Tango vieren zij het 10-jarig jubileum van Via Berlin met Meral Polat en tangokoning Carel Kraayenhof. In Lost Tango wordt de dubbelzinnigheid van de tango, met haar historie van armoede, heimwee en glamour, in haar volle rijkdom ingezet. Het Ragazze Quartet speelt voor deze jubileumvoorstelling met het befaamde tango-trio van Carel Kraayenhof.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 26-, Rang 1: € 22,50.

Data
2019
september 26
Contact
Parkstad Limburg Theaters - LIMBURGzaal, Heerlen
045-5716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website