Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Loop met je dokter

Harmoniezaal Amicitia
Banholt
Op zaterdag 26 september organiseert de Health Foundation Limburg, alweer voor de twaalfde keer, in samenwerking met artsen van het Maastricht UMC+, Zuyderland en huisartsen uit de regio, het succesvolle wandelevenement 'Loop met je dokter'. 

Aan dit evenement doen inmiddels ruim 600 mensen mee. Dit jaar is het evenement aangepast; minder deelnemers, kleinere groepen en een grotere spreiding over de dag om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen en veilig te kunnen wandelen. 'Loop met je dokter' is precies wat de naam doet vermoeden: een wandeling van patiënten met hun artsen, familie en vrienden. 

Op die dag ontmoeten patiënten en hun artsen elkaar eens op een andere, informele manier waarbij de artsen het belang van een gezonde levensstijl laten zien door zelf het goede voorbeeld te geven. Ook mensen die gewoon van wandelen houden en onderzoek naar hart- en vaatziekten belangrijk vinden doen mee. 

Het betreft een sponsorwandeltocht, waarbij deelnemers kunnen kiezen om deel te nemen aan de vijf kilometer of tien kilometer.

Prijs


€ 25,,- inclusief gezonde drankjes, hapjes, muzikale omlijsting, medische begeleiding en een goed gevulde goodiebag.

Data


  • 26-9-2020