Loop met je dokter

Maastricht Bezoek website

Loop met je dokter

Loop met je dokter B&B Kasteelhoeve BorgharenMaastricht 043-4077364 Naar de website
Loop met je dokter is precies wat de naam doet vermoeden én meer: een sponsorwandeltocht met cardiologen, chirurgen en andere specialisten uit het Maastricht UMC+, Zuyderland en huisartsen uit de regio - met patiënten, hun families en vrienden. Ook mensen die gewoon wandelen houden en onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg belangrijk vinden zijn van harte welkom. 

Wat levert deelname je op? Een mooie wandeling (5 of 10 kilometer start in Borgharen) in uitstekend gezelschap, koffie, versnapering en lunch, muzikale omlijsting, 5 loten voor de loterij met mooie prijzen, een leuke goodie bag, een voldaan gevoel; je steunt het hart- en vaatonderzoek in Limburg en bent actief bezig met je gezondheid.

Overzicht

Prijs

Inschrijfgeld bedraagt € 25,-. Je krijgt hiervoor koffie met een versnapering, een gezonde lunch, 5 loten voor de loterij, optredens van diverse artiesten en een leuke goodie bag.

Data
2019
september 28
Contact
B&B Kasteelhoeve Borgharen, Maastricht
043-4077364

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website